20 Nisan 2007 Cuma

Sabah'ta Altaylı yerine Babahan


20 Nisan 2007 18:30
Sabah'ta Altaylı yerine Babahan

Gizli ortaklığın ortaya çıkması üzerine TMSF'nin el koyduğu Sabah Gazetesi'nde Fatih Altaylı Genel Yayın Yönetmenliği görevinden alındı. Altaylı'nın yerine gazetenin eski Genel yayın yönetmeni Ergun Babahan getirildi.

TMSF'nin 1 Nisan'da el koymasından bu yana TMSF'nin atadığı yönetimle Fatih Altaylı arasında yaşanan sorunlar bir türlü giderilemedi. Medya Grup Başkanlığı'na Yavuz Onursal, gazetede yönetim değişikliği yapma yerine eski yönetimle gazetenin çıkmasını sürdürdü.

Ne var ki, Fatih Altaylı, Genel Yayın Yönetmenliği yaptığı Sabah gazetesini hala Turgay Ciner'in miş gibi yürütmeye çalıştı. Bunu sadece yönetim tarzı ile değil, gazetedeki yazı ve haberlerde yansıttı. Yazılarında her fırsatta gazetenin TMSF yönetiminde değil, Turgay Ciner'in olduğunu ortaya koydu.
TMSF yönetimi Fatih Altaylı’yı tavrında bir değişiklik yapmaması üzerine uygun bir dille uyardı. Altaylı’nın tavrında ısrar etmesi üzerine TMSF kararını verdi ve Altaylı’dan istifa etmesi istendi. Altaylı da bu talebe uyarak istifasını TMSF yönetimine sundu.

TMSF, Fatih Altaylı’dan boşalan Genel Yayın Yönetmenliği görevini Ergun Babahan’a verdi.

Haber7.com

Hiç yorum yok: